Hemgården

Kiesitie 8, 07930 PERNAJA

 

Lisbeth Bergqvist

vanhustenh.pääll.

6612 226

Linda Ahlberg

Tallbo, osastonhoit.

6612 220

Mona Cederberg

Regnbågen, osastonhoit.

6612 221

Monika Bäckman

Hemtrevnad, osastonhoit.

6612 222

 

Keittiö

6612 224

     

TERVETULOA HEMGÅRDENIIN!

Hemgårdenissa pyrimme tekemään olosuhteet niin miellyttäviksi kuin mahdollista, kohtele-malla toisiamme kunnioittavasti ja ottamaan toiset huomioon.

Henkilökunta työskentelee aktivoidakseen ja kuntouttaakseen vanhuksia heidän voimavaro-jensa mukaan, sekä antaakseen jokaiselle vanhukselle arvokkaan hoidon elämän loppu-vaiheessa.

Hemgården

 

On tärkeätä että omaiset pitävät yhteyttä vanhuksiin, vierailevat heidän luonaan ja vievät heidät kotiin joksikin tunniksi esim. juhlapyhinä tai merkkipäivinä.

Pitäkää mielellään yhteyttä Hemgårdenin henkilökuntaan ja keskustelkaa vanhusten tarpeista ja toiveista. Jokaisella vanhuksella on omahoitaja. Luottamuksellinen yhteistyö henkilö-kunnan ja omaisten välillä takaa parhaan mahdollisen hoitotuloksen.


VAATETUS JA SISUSTUS
Vanhusten identiteetin kannalta on tärkeätä että he saavat käyttää omia vaatteita. Vaatteet on nimikoitava huolella ennenkuin ne tuodaan osastolle. Vaatteita joita ei voi pestä koneessa tulee välttää. Omia huonekaluja, tauluja ym. saa tuoda mukanaan, mikäli ne mahtuvat huoneeseen. Ottakaa mielellään yhteyttä osastolle ja sopikaa asiasta ennen muuttoa.


RAHAT JA ARVOESINEET
Hemgården ei vastaa rahoista ja arvoesineistä joita säilytetään huoneissa. Osaston lukituissa kaapeissa voi rahoja säilyttää.


HOITOMAKSU
Maksu vahvistetaan henkilökohtaisten tulojen mukaan (eläkkeet, korot, osingot ym.) siten että 20 % tuloista tai vähintään kansaneläkkeen perusosa jää omaan käyttöön.
Lyhytaikaiset potilaat maksavat saman maksun kuin lyhytaikaisesta sairaalahoidosta.
Palveluosastolla olevat vanhukset maksavat toisen systeemin mukaisesti, koska heidän ei katsota asuvan laitoksessa.


VIERAILUAJAT
Vahvistettuja vierailuaikoja ei ole. Vierailijat ovat tervetulleita silloin kun heille sopii.


OTA YHTEYTTÄ!!!!!

 

Päivitetty tammikuun 1.pnä 2003 - Webmaster
Pernajan kunta
Sivukartta