Etusivu
16.06.2006
» Sosiaalityöntekijää ja hoitajaa haetaan
16.06.2006
» Luokanopettajan viransijaisuus Koskenkylän kouluun
16.06.2006
» Kerhovastaava Koskenkylän iltapäiväkerhoon
09.06.2006
» Kunnan toimistot suljettuina v. 28 - 29
24.05.2006
» Kunnan vaakuna.jpg
23.05.2006
» Pernajan kunnan uudet internetsivut

Tervetuloa Pernajan kunnan internetsivuille


Pernaja on viihtyisä ja kehittyvä asumis- ja vapaa-ajankunta. Tällä hetkellä meitä on melkein neljä tuhatta ja kuntaan muuttaa lisää väkeä koko ajan. Meillä voit toteuttaa unelmasi ja rakentaa kotisi luonnonkauniiseen paikkaan jossa on laadukkaat ja toimivat palvelut lähellä. Haluatko asua tiheään asutulla alueella tai enemmän eristetysti, meillä löydät etsimäsi. Pernajan sijainti on logistisesti erinomainen ja täältä pääsee nopeasti sekä Loviisaan, Porvooseen että Helsinkiin missä moni pernajalainen käy töissä.

Harrastusmahdollisuudet ovat hyvät ja voit valita esimerkiksi monitoimihallin, golfradan ja kesäteatterin välillä. Pernajassa on ainutlaatuinen saaristomiljöö joka tarjoaa hyvän vastapainon tämän päivän hektiselle elämälle. Pernaja on kaksikielinen kunta jossa enemmistön kielenä on ruotsi. Voimme tarjota kuntalaisille henkilökohtaista ja ystävällistä palvelua sekä ruotsiksi että suomeksi.

Pernaja on itäuusmaalaisista kunnista vanhin. Uudempi ja vanhempi kulttuuri elävät rinnakkain. Pernaja on kartano- ja kulttuuriseutua jota voi hyvinkin kutsua itäuusmaalaisen kulttuurin kehdoksi.